Gå till innehåll

Nätverk och samarbeten

Föreningar, nätverk och organisationer som arbetar med utveckling för sin bransch är viktiga aktörer och bidrar till ett trivsamt näringslivsklimat i Gällivare kommun.

I kommunen finns det företagarföreningar och organisationer där du som företag kan hitta nya kontakter att nätverka, samarbeta och finna gemensamma vägar med. Mer information om nätverken finner du nedan.

Företagarna Gällivare ingår i Sveriges största företagarorganisation med 60 000 företagare och vill skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag – i Gällivare och i hela Sverige.

Läs mer på Företagarna Gällivares hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gällivare handel arbetar med att synliggöra handelns situation och dess framtidsutmaningar lokalt i kommunen.

Läs mer på Gällivare handels hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Impact Accelerator är ett kostnadsfritt nätverk som hjälper dig och ditt företag att göra världen en smula bättre. Här kan du få hjälp med allt från att testa och utveckla nya idéer till kompetensutveckling och mentorskap. Detta är en del av Coompanion Norrbottens satsning på att stärka samhällsnyttigt företagande i Norrbotten.

Läs mer på Impact Accelerators hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Medskapandebyrån skapar trivsammare samhällen genom att utveckla fysiska platser tillsammans med föreningsliv, företagare och kommunen. Fokus ligger på medskapande och långsiktig drift av varje plats. Om du har en plats som behöver utvecklas eller ett behov är du välkommen att kontakta Medskapandebyrån.

Läs mer på Medskapandebyråns hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nätverket för besöksnäringen drivs av Gällivare Kommun och vänder sig till företagare och entreprenörer inom besöksnäringen i Gällivare i syfte att tillsammans utveckla Gällivare som besöksmål samt stärker Gällivare som en attraktiv plats.

Är du inte redan med? Har du en fråga? Eller en idé?

Kontakta destinationsutvecklare - Hanna Larsson Aspebo

E-post: Hanna.LarssonAspebo@gallivare.se

Sidinformation

Kontakta Gällivare Näringsliv AB i företagsärenden
Gällivare Näringsliv

Centralplan 4

982 31 Gällivare

Senast uppdaterad:
2024-05-14
Publicerad:
2023-09-14