Gå till innehåll

Rådgivning och stöd

Här finns information för dig som vill starta företag, utveckla eller etablera ditt företag i Gällivare. Företagslotsen hjälper dig vid frågor kring nystart, att driva företag, tillstånds- och myndighetsfrågor och allmänna frågor.

Tidigt kundmöte

Behöver du hjälp med ärenden som gäller tillstånd, etablering, nybygge, en projektidé eller ett större event som berör flera av kommunens förvaltningar, bolag eller myndigheter? Gällivare Näringsliv AB tillsammans med Gällivare kommun erbjuder Tidigt kundmöte för att förenkla handläggningen och öka servicekvaliteten.

Kontakt

Vill du boka ett tidigt kundmöte?

Kontakta Monica Johansson, Företagslots på Gällivare Näringsliv AB

Telefon: 070-236 31 96

E-post: monica.johansson@gallivarenaringsliv.se

Verksamt

Verksamt är myndigheternas gemensamma webbplats för företagsinformation och företagstjänster. Verksamt.se drivs gemensamt av Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket. Här finns information och e-tjänster för dig som driver, ska starta eller utveckla ditt företag.

Almi

Almi arbetar för att göra verklighet av din företagsidé och hjälper dig bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart. Almi vill tillsammans med dig, ta ditt företagande till en ny nivå.

Coompanion

Coompanion främjar kooperativt företagande – entreprenörskap som sker på jämlika villkor, där ägande och styrning sker demokratiskt och där hållbarhet ur både socialt, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv värnas.

Impact Accelerator

Impact Accelerator är en del av Coompanion Norrbottens satsning på att stärka samhällsnyttigt företagande i Norrbotten. Det är ett kostnadsfritt nätverk som hjälper dig och ditt företag att göra världen en smula bättre.

Kontakta Gällivare Näringsliv AB

E-post:
info@gallivarenaringsliv.se

Telefon:
+46 70-5743201

Hemsida: www.gallivarenaringsliv.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Besöksadress: Centralplan 4, 982 31 Gällivare

Sidinformation

Senast uppdaterad:
2023-10-06
Publicerad:
2023-03-06