Gå till innehåll

På gång för näringslivet

Under året anordnas flera aktiviteter för dig som är företagare. Det ger dig en möjlighet att skapa nya kontakter, öka din kunskap och få nya affärsmöjligheter.

Gällivare näringsliv AB skickar också ut nyhetsbrev som du kan anmäla dig till och få information om kommande händelser.

Företagsbesök

Gällivare kommun, både tjänstepersoner och politiker, tillsammans med Gällivare Näringsliv AB träffar många av våra näringsidkare löpande. Besöken är ett sätt att främja dialog och samverkan och samtidigt lyssna in det som du som företagare vill förmedla om er situation till kommunen.

Näringslivsfrukost

Näringslivsfrukostar anordnas flera gånger per år och ger dig med intresse för näringslivet i Gällivare, en möjlighet att ta del av aktuella händelser. Här kan du enkelt knyta kontakter med företagare och diskutera näringslivsfrågor med lokala politiker och tjänstepersoner på plats.

Kontakt

Har du frågor om företagsbesök och näringslivsfrukostar ?

Kontakta Företagslotsen på Gällivare Näringsliv AB

E-post: foretagslots@gallivarenaringsliv.se

Kunskapscentrum för hållbarhet

Kunskapscentrum för hållbarhet är ett samarbete mellan CSR Sweden och Gällivare Näringsliv AB. Det är en unik plattform där den främsta hållbarhetskunskapen snabbt kan transformera näringslivet i en mer hållbar riktning.

Gällivaregalan

På Gällivaregalan hyllar och uppmärksammar vi vinnare av de årliga priser som olika samverkansaktörer delar ut på årsbasis. Tillsammans uppmärksammar vi hjältarna som gör Gällivare till vad det är, samtidigt som det erbjuds en mötesplats för dig att mingla och knyta nya kontakter.

Sidinformation

Kontakta Gällivare Näringsliv AB i företagsärenden
Gällivare Näringsliv

Centralplan 4

982 31 Gällivare

Senast uppdaterad:
2024-05-14
Publicerad:
2023-03-06