Gå till innehåll

Patrik Andersson

Patrik Andersson och inflyttningslots Magdalena Forsman

Patrik Andersson och inflyttningslots Magdalena Forsman.

Gällivare vill växa och bli fler innevånare. Därför lyfter vi gärna fram människor som bosatt sig och trivs här. En av dem är Patrik Andersson, ansvarig inom två företag som säljer profilkläder, arbetskläder och skyddsutrustning.

– Mina intressen har alltid varit att vistas ute i naturen, fiske är verkligen min grej. När jag nu fick möjligheten att verkligen flytta hit så var det stor del av mig som kände absolut, äntligen. Nu kan jag förutom att fiska även köra skoter och njuta av norrskenet. Min upplevelse är att jag hinner så mycket mer på fritiden, bara en sådan sak som att skoterspåret finns bakom husknuten. Vilken lyx, säger Patrik med ett stort leende.

Patrik är bördig från Borås men har under åren rest runt som säljare en del i länet och sedan den första februari är Patrik skriven och inflyttad till Koskullskulle. Innan dess hade han varit bosatt i Luleå under cirka ett och ett halvt år.

– Idag har jag en fantastisk arbetsplats och mina kollegor är underbara. Vi arbetar 40 timmar per vecka och vi känner både att företaget värdesätter och är måna om oss. Mitt privatliv och min fritid har verkligen fått ett större utrymme, säger Patrik.

Patrik har flyttat runt en hel del under de senaste 22 åren, både på grund av arbete men också på grund av sin familjesituation. Men det är bara i Borås och i Gällivare, Koskullskulle som han känner sig hemma.

– Koskullskulle är ett tryggt, gemytligt och familjärt samhälle där alla hälsar glatt på alla, jag känner mig verkligen välkommen och hemma, säger Patrik Andersson, avslutningsvis.

Fakta:

Gällivare har en inflyttningslots som den som planerar eller nyligt flyttat till Gällivare kan vända sig till. Magdalena Forsman kan svara på frågor och även ge användbara tips vid en inflyttning. Det ordnas trevliga guidade rundturer för alla som nyligt flyttat in och skrivit sig i Gällivare.

Kontakta Magdalena Forsman för mer information:
E-post: magdalena.forsman@gallivare.se
Tel: 0970-81 89 04

Sidinformation

Senast uppdaterad:
2023-07-04
Publicerad:
2023-07-04