Gå till innehåll

Inflyttningsservice gör din flytt lite enklare!

Till oss kan du vända dig med frågor och funderingar, både per telefon eller e-post. Dessutom har vi samlat en hel del användbar information om allt ifrån jobb och boende, till familjeliv och fritid. Vi hjälper dig att komma på plats!

Vykort

Gällivare kommun skickar ut en inbjudan till gemensamma aktiviteter i form av ett vykort, till inflyttade som folkbokfört sig i Gällivare från den 1 juni 2022.

Ett fint vykort kanske kan få hänga uppe på kylen istället för att hamna i en posthög. Och så är det något med vykort istället för ett kuvert, det är lite mer personligt och välkomnande, säger inflyttningslotsen Magdalena Forsman.

Fyra aktiviteter per år

Gemensamma aktiviteter är tänkt att anordnas fyra gånger per år för att samla upp nyinflyttade allt eftersom. Aktiviteterna ska göra det lättare att komma in och hitta i samhället och därför blandas dagarna med pärlor som finns att hitta och med information som är nödvändig.

Och man kan vara med alla gånger! Du måste inte åka med på den guidade turen alla fyra gånger utan nästa gång kanske du bara är med på själva aktiviteten, säger Magdalena.

Är du nyinflyttad men inte fått en inbjudan?

Tveka inte att ta kontakt med inflyttningslots Magdalena Forsman, inflyttningsservice@gallivare.se.

Medfinansieras av Europeiska unionen

Sidinformation

Inflyttningslots

Har du frågor som rör din flytt? Eller är du intresserad av att veta mer om att bo i Gällivare? Hör av dig till mig!

Senast uppdaterad:
2024-06-14
Publicerad:
2023-04-06