Gå till innehåll

Arbeta som vikarie

Vi har stort behov av vikarier inom Gällivares vård och omsorg samt skolor och förskolor.

Som vikarie är det viktigt att vara flexibel eftersom du ska kunna åka ut på arbete med kort varsel. Du kan arbeta på flera olika arbetsplatser och arbetstiderna varierar beroende på verksamheternas behov.

Att arbeta som vikarie ger dig möjlighet att knyta nya kontakter och bygga upp värdefull erfarenhet och referenser inför framtida jobb. Du kan välja att kombinera arbetet som vikarier med studier eller annan sysselsättning.

Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som lärare är utvecklande, kreativt och ger möjlighet till ett stort antal karriärvägar. Lärarjobbet är meningsfullt och du gör skillnad varje dag för de elever du möter. Vi i Gällivare kommun söker nya medarbetare inom vår grundskoleverksamhet. Inom grundskolan ingår förskoleklass, grundskola årskurs 1-9 och fritidshem. Inom våra verksamheter finns medarbetare med varierande bakgrund, kunskaper och inriktingar i sitt yrkesliv. Tillsammans kompletterarar vi varandra och skapar en trygg, pedagogisk verksamhet för våra elever.

Vikariera inom grundskolan
Gällivare kommuns skolor är i stort behov av vikarier!

Vill du prova på och se om det passar dig att arbeta med barn och elever?

Inom grundskolan följer du barn och ungas utveckling. Du får se hur självförtroendet stärks, kunskaper tas in och hur elever sakta men säkert växer. Lärare och övriga professioner inom grundskolan har ett inspirerande jobb med stor frihet. Hos oss har du många kollegor med olika inriktningar och kunskaper som stöttar dig i ditt arbete.

Vi söker nu efter personer som vill prova på läraryrket. Vi erbjuder bredvidgång för dig som önskar.
Är du intresserad, anmäl då dig till vikarielistan genom att fylla i blanketten nedan.

Länk till utdrag ur polisens belastningsregister

Skriv ut och posta till:
Gällivare kommun
Anita Björkman
Hellebergsvägen 4
982 35 Gällivare

Välkommen att arbeta inom förskolan

Förskoleenheten består av förskoleverksamhet och pedagogisk omsorg. Arbetet är omväxlande, stimulerande och glädjefyllt. Vi står inför ett generationsskifte i våra verksamheter och söker därför nya medarbetare som vill vara med och skapa en god pedagogisk verksamhet.

Arbeta som timvikarie inom förskola

Att arbeta som timvikarie inom Gällivare kommuns förskolor är en viktig funktion. Som timvikarie träffar du många barn varje dag och det är viktigt att skapa en trygg och lärande miljö i våra verksamheter.

Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Arbetet som timvikarie ställer höga krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och social kompetens eftersom du ofta byter arbetsplats.

För att kunna arbeta som vikarie i förskolan krävs att du har ett giltigt utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget är giltigt i 1 år. Det är du själv som beställer utdraget och ansvarar för att visa upp det. Mer information och beställning av registerutdrag finner du här:

Som timvikarie kan du bli uppbokad med kort varsel. Vi arbetar med bokningsverktyget Time Pool där du själv lägger in vilka dagar du är tillgänglig för jobb. Du behöver därför ha tillgång till en dator.

Vi ser gärna att du har relevant utbildning och/eller erfarenhet inom området. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift samt ha läst SFI på nivå D. Mångfald ses som en styrka och vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Så här gör du:

  1. Fyll i intresseanmälan
  2. Skicka anmälan tillsammans med ev. betygskopior och utdraget från polisens belastningsregister till Förskoleenheten
  3. Du kommer att bli kallad till personlig träff där du får mer information och kan berätta mer om dig själv.

Skriv ut och posta till:
Gällivare kommun
Förskoleenheten
982 81 Gällivare

Måltiderna i skola och förskola har stor betydelse för elever och barns hälsa, sociala gemenskap, trivsel och inte minst lärande.

Arbeta hos oss

Vi söker just nu dig som vill vikariera inom kostenheten.
Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss?
Kontakta kostchef Karin Anttila, tel 0970-818 914.

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du hjälper barn och vuxna med behov av vård, stöd och omsorg i deras vardag?

Välkommen med din ansökan till någon av våra avdelningar

  • Avdelningen för Funktionshinder
  • Avdelningen för Vård och omsorg
  • Avdelningen för Hemvård

Vill du veta mer?

Kontakta Enhetschef för timvikarier Amanda-Cecilia Vennström
Telefon: 0970-81 85 03
E-post: amanda-cecila.vennstrom@gallivare.se

Sidinformation

Senast uppdaterad:
2023-10-24
Publicerad:
2023-04-26