Gå till innehåll
Publiceringsdatum: 22 sep 2023

Gällivares stjärnspäckade nyårsshow – New Year's on Ice

Vi avrundar 2023 och firar in det nya året med en sprakande show för hela familjen.

Nu startar biljettförsäljningen till New Year´s on Ice i Gällivare. En stjärnspäckad gala, på såväl is som scen. Ingen mindre än Anders Bagge och Kiana är ett par av artisterna, som tillsammans med husbandet ackompanjerar showen på isen.

Den 29-30 december fyller vi Gällivares is- och evenemangsarena Isborgen med en egen glittrande isgala med konståkning, akrobatik och livemusik av världsklass.

Jag är väldigt stolt över att vi kan erbjuda Gällivare det här unika och skräddarsydda showkonceptet. Vi avrundar 2023 och firar in det nya året med en sprakande show för hela familjen, säger Daniel Sonntag, eventansvarig i Gällivare kommun.

– Idol möter talang, konstaterar kapellmästare Stefan Gunnarsson och syftar den folkkära artisten Anders Bagge och unga Kiana som är känd från såväl Talang-finalen 2021 som Melodifestivalen 2023, där hon debuterade på sin 16-årsdag.

Producenten Lena Callne räknar med att publiken kommer hisna över showen på isen. Bland annat av eldartisterna Aurora som skapar magi tillsammans med konståkare med erfarenhet av såväl OS som internationella konståkningsshower. Men också av showens lokala gästinslag i form av riksspelmannen Daniel Wikslund och sångerskan Zamira Hagadahl.

I år har vi bjudit in Sofie & Arvid, konståkare i grunden med bland annat lång erfarenhet från Disney on Ice, som har utvecklat sitt showkoncept där de förenar isen med luftakrobatik. Även de är också kända från just Talang, då de tog sig till finalen 2022.

Biljettförsäljningen startar idag, fredag den 22 september kl. 18.00, på Ticketmaster.


Sidinformation

Senast uppdaterad:
2023-10-24
Publicerad:
2023-09-22