Gå till innehåll
Publiceringsdatum: 23 jan 2024

Lokaltrafikens busslinjer

I tätorten i Gällivare kan du åka med lokaltrafiken som trafikeras av Centrala Buss/Falcks Omnibus på uppdrag av Gällivare kommun. Resecentrum är knutpunkten för lokaltrafiken i Gällivare, här möts linjerna och du kan enkelt byta mellan lokaltrafikslinjerna och länstrafikens linjer.

Linje 1 är vår mest populära linje, den går mellan Malmberget – Gällivare – Dundret. Visste du att det tar cirka 20 minuter att åka från Malmberget till Resecentrum i Gällivare? Eller att det tar 20 minuter att ta dig från centrala Gällivare upp till Dundret, du kan självklart ta med dig skidorna på bussen!

Linje ett

Linje 2 går mellan Malmsta – Koskullskulle – Gällivare. Med den linjedragningen tar det endast 15 minuter att åka från Resecentrum i centrala Gällivare till Koskullskulle.

Linje två

Linje 3 är linjen som kör många skolbarn från Repisvaara till och från skolorna i centrala Gällivare. Men såklart är alla välkomna att åka med bussen. Linjen trafikeras tre turer på morgonen och tre turer på eftermiddagen alla skoldagar.

Linje tre

Linje 4 är även den en linje som kör skolbarnen som bor i Tjautjas till skolorna i Koskullskulle och Gällivare. Även på den här linjen är alla välkomna att åka med.

Mer information om priser, tidtabell, linjedragning och en massa annan information hittar du på Citybuss hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkomna ombord på våra fina gröna bussar!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
2024-01-23
Publicerad:
2024-01-23