Gå till innehåll
Publiceringsdatum: 12 feb 2024

Stort engagemang under Näringslivsveckan i Gällivare

Med särskilt fokus på det lokala näringslivet hölls under vecka 5 Näringslivsvecka i Gällivare!

Veckan inleddes med drop in-lunch på TN Bygg tillsammans med Lapplands Lärcentra på temat kompetensförsörjning, bygga och bo och fortsatte sedan på tisdag med Bright Mornings: Framtidssäkra din verksamhet med Brightnest . Vi fick även ta del av en digital workshop på tema: grafisk design med Canva tillsammans med Anastasia Waarsa samt en nätverksträff Impact Accelerator på Studio Strössel som arrangerades av Coompanion Norrbotten och Medskapandebyrån på tema hållbar utveckling.

Veckan som är ett gemensamt initiativ av Gällivare kommun och Gällivare Näringsliv har även bestått av ett flertal företagsbesök. Besök har gjorts på Blodstenen med Lemmelkaffe, Djurläkarna rehab, Sarek Consult, Amanda Mattsby, Medskapandebyrån och Lera Livet finns. Besök gjordes även på MJM Powersports AB, Studio 7 och ICA Kvantum Gällivare. Stort tack för viktiga inspel och att vi fick komma och besöka era verksamheter!

Näringslivsveckan avslutades med näringslivsfrukost på tema företagsklimat under ledning av Ulrika Riseby från Great Consulting Nordic AB.

Ulrika har även under veckan hållit i utbildningar för förvaltningschefer, politiker och tjänstepersoner på Gällivare kommun och Gällivare Näringsliv AB med fokus på förbättrat företagsklimat.

Stort tack till alla som på ett eller annat sätt deltog under Näringslivsveckan i Gällivare 2024! ✨

Sidinformation

Senast uppdaterad:
2024-02-12
Publicerad:
2024-02-12