Gå till innehåll
Publiceringsdatum: 11 jan 2024

Näringslivsveckan i Gällivare är tillbaka

Efter ett par års uppehåll är nu Näringslivsveckan i Gällivare tillbaka, dagar med särskilt fokus på det lokala företagandet!

Under veckan erbjuds en mängd olika aktiviteter. Det blir allt från företagsbesök och workshops till företagslunch, tematräffar och frukostmöten.

Bra tillfällen att prata, lyssna, utbyta idéer och skapa nya affärskontakter och se hur vi tillsammans kan skapa bättre förutsättningar för att driva företag i Gällivare. Näringslivsveckan arrangeras av Gällivare kommun och Gällivare Näringsliv AB och aktiviteterna genomförs i samverkan med näringslivsfrämjande aktörer.

– Näringslivsveckan vill vi ska bli en viktig mötesplats där vi tillsammans kan bidra till ett bättre företagsklimat. Programmet kommer innehålla allt från företagsbesök, utbildningar, företagsluncher till Ungt företagande, entreprenörsskap och frukostträffar. Vi ser verkligen fram emot en riktigt bra vecka tillsammans med kommunens näringsliv, säger Hanna Andersson, näringslivsutvecklare på Gällivare kommun.

Information om programmet hittar ni HÄR och uppdateras löpande.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
2024-01-11
Publicerad:
2024-01-11