Gå till innehåll

Inlandsbanan

Du vet väl att Inlandsbanan har Gällivare som slutdestination? Det är en sevärdhet i sig där du reser för att uppleva naturen och platserna utanför. Ett tåg i retrostil som definitivt inte har bråttom utan stannar mer än gärna för att fånga både de små och stora upplevelserna.

Upplev äkta äventyr
Inlandsbanan tar dig på en hisnande resa genom Norrlands inland, där du får chansen att uppleva äkta äventyr. Från tysta skogar till glittrande sjöar, från majestätiska fjäll till mysiga små byar, varje ögonblick på resan är fyllt med upptäckter och spänning.

Norrländska charmen
Under din resa till eller från Gällivare kommer du att stöta på den äkta norrländska charmen. Träffa lokalbefolkningen, upptäck våra berättelser och lär dig om vårt unika sätt att leva. Från traditionell mat till samiskt konst och hantverk, varje stopp längs vägen är en möjlighet att fördjupa dig i den norrländska kulturen.

Resa miljövänligt
Inlandsbanan är inte bara en fantastisk resa för dig – det är också ett steg mot att resa mer miljövänligt. Med fokus på hållbarhet och minskad miljöpåverkan erbjuder Inlandsbanan en unik möjlighet att utforska Sveriges norra regioner på ett ansvarsfullt sätt.

Varför vänta?
Packa dina väskor och ge dig ut på en spännande resa med Inlandsbanan till eller från Gällivare. Oavsett om du reser ensam, med familjen eller med vänner, är detta ett äventyr som du inte vill missa.

Ta steget och upptäck det outforskade inlandet i Norrland med Inlandsbanan - där varje ögonblick är en del av en oförglömlig resa genom Sveriges mest fantastiska landskap.

Relaterat innehåll