Gå till innehåll
Publiceringsdatum: 21 apr 2015

Anta utmaningen

Lergubbe

Anmäl dig själv eller ett lag till innovationsfabrik med Gällivare kommun.

En kommun, en utmaning och så du som idékläckare. Anmäl dig eller kompisgänget till en dag som handlar om att utveckla nya idéer att kommunicera. Vi bjuder på fika, mat och guidar dig i en kreativ och rolig process med möjligheten att vinna 10 000 kr när dagen är slut!

Innovationsfabrik med Gällivare kommun
Onsdag 6 maj kl. 09.00-17.00
Quality Hotel & Resort Lapland, Gällivare

Kommunen informerar på olika sätt om arbetet med hur det nya Gällivare ska gestalta sig. Via Innovationsfabriken vill man nu bli vassare och finna nya vägar att nå ut. Utmaningen är att utveckla metoder att informera och kommunicera det som sker i samhällsomvandlingen, så att det når kommunens invånare på ett ännu bättre sätt.

Du kan anmäla dig solo men ännu hellre i lag om 3-5 personer, typ klasskompisar, arbetskamrater eller grannar som du brukar bolla idéer med.

Anmäl er till sam@gallivare.se senast 29 april.

Innovationsfabriken är ett initiativ med Luleå tekniska universitet (LTU), landstinget och länsstyrelsen som samverkande parter. Syftet är att fånga upp nya innovativa sätt att utveckla produkter och tjänster i företag liksom offentlig sektor. Under ledning av processledare från LTU Business AB genomförs en Innovationsfabrik under en dag med upp till 30 personer uppdelade i grupper. En jury utser det bästa resultatet som av LTU premieras med 10 000 kr.


Sidinformation

Senast uppdaterad:
2023-05-16
Publicerad:
2015-04-21