Gå till innehåll
Publiceringsdatum: 11 mar 2015

Namntävling

omsorgboende

Nu har det blivit dags att namnge Gällivares nya vård- och omsorgsboende. Och vi behöver din hjälp.

Ett flertal referensgrupper har medverkat i förarbetet till en boendemiljö som med modern teknik möter äldres behov och krav, särskilt människor med stora omsorgsbehov. I det fina läget vid Vassara älv kommer det att anläggas promenadstråk, utegym, samlingsplatser och växthus. I de allmänna utrymmena återfinns en stor samlingssal med bibliotek i närhet till trädgårdsområde, caféverksamhet och aktivitetskök. I det nya boendet skapas en levande plats för de äldres hälsa och välbefinnande med gym, bastu och en SPA-avdelning med bland annat ljusterapirum och lokal för frisör och fotvård.

Vad ska det heta?
Tävlingen är öppen för privatpersoner och ideella föreningar.

Skicka in ditt tävlingsbidrag till sam@gallivare.se märk mejlet med ”Namntävling”. Du kan också skicka in ditt bidrag per post till Informationsenheten, Gällivare kommun, 982 81 Gällivare. Märk kuvertet ”Namntävling”. Glöm inte att ange namn, telefonnummer, e-postadress och ålder.

Vi vill ha ditt bidrag senast den 17 maj.

Det vinnande förslaget
Kommunstyrelsens samhällsplaneringsutskott utser det vinnande bidraget som belönas med ett diplom och en läsplatta. Fri prövningsrätt förbehålles.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
2023-05-13
Publicerad:
2015-03-11