Gå till innehåll
Publiceringsdatum: 12 maj 2023

Isborgen är nu redo att ta emot bokningar för sommaren

Gällivares is- och evenemangsarena är nu redo att ta emot eventbokningar för sommaren och är tillgänglig för föreningar och företag.

- Vi har äntligen ett arenagolv på plats i Isborgen. Det är en betydande milstolpe för oss, eftersom det öppnar upp möjligheten för föreningar och företag att arrangera en rad olika evenemang på arenagolv, exempelvis konserter, mässor och utställningar i Isborgen. Jag vill rikta ett stort tack till medarbetarna som har gjort en fantastisk insats för att få detta att bli verklighet, säger Tim Zedig, förvaltningschef Ungdom-, fritid- och kulturförvaltningen och fortsätter;

- Med det nya golvet erbjuder Isborgen stora ytor som kan rymma upp till 1800 personer. Det ger oss en flexibilitet att vara värd för olika typer av arrangemang och skapa nya upplevelser för våra medborgare och besökare.

Är du nyfiken och vill veta mer, eller vill du boka anläggningen, tveka inte att kontakta vår bokningscentral via bokning@gallivare.se eller per telefon 0970-818 418 måndag-fredag kl. 09.00 – 11.30.

Arenatekniker Esko Vanha och driftledare Daniel Holmgren. Foto: Kent Wingsund

Arenatekniker Esko Vanha och driftledare Daniel Holmgren.

Isborgen ligger centralt i Gällivare på Hellebergsvägen. Foto: Kent Wingsund

Isborgen ligger centralt i Gällivare på Hellebergsvägen.


Sidinformation

Senast uppdaterad:
2023-05-12
Publicerad:
2023-05-12