Gå till innehåll
Publiceringsdatum: 07 okt 2020

Räddningstjänsten Gällivare erbjuder tjejer praktik

brandkår

Vad?
Räddningstjänsten erbjuder dig tre dagar där du får lära känna räddningstjänsten, lära dig mer om brandmannayrket och delta i vårt arbete. Du får testa på olika arbetsuppgifter och moment, tex losstagning och rökdykning. Du får veta mer om hur vi arbetar förebyggande för att förhindra att bränder och andra olyckor uppstår. Du åker såklart med oss på räddningsinsatser och andra händelser vi hanterar.

Vem?
Vi söker dig som är tjej och intresserad av brandmannayrket. Du som är nyfiken och inte är rädd att testa nya saker. Du ska vara minst 18 år.

Hur?
Praktiken kommer utföras under oktober och november, tillsammans kommer vi överens om tre dagar som passar dig och oss, helg eller vardag passar oss lika bra. Arbetstid 8.00-17.30.

Villkor?
Du får en praktikanställning för de dagar du är hos oss. Försäkrad och med samma villkor som övriga timanställda vikarier.

Intresserad?
Skriv ihop max en halv A4 om vem du är och varför du önskar en praktikplats. Mejla det sen till raddningstjansten@gallivare.se så tidigt som möjligt fast senast 15 oktober. Erbjudande om praktikplats meddelas löpande.

Kontaktpersoner vid funderingar: Johan Svensson, Karl-Johan Abrahamsson, Tel nr: 0970-818 899


Sidinformation

Senast uppdaterad:
2023-05-19
Publicerad:
2020-10-07