Gå till innehåll
Publiceringsdatum: 07 okt 2019

Dags för invigning av nya förskolan Aurora

Det var en nöjd ordförande och vice ordförande i Barn- och utbildningsnämnden som fick en guidad tur av förskolerektor Eva Hedlund. Från vänster: Jenny Johansson Jänkänpää, David Väyrynen, Eva Hedlund, Eva Martinsson.

Förskoleenheten bjuder in till Öppet Hus på Aurora, Norra Bussgatan 1 i Malmberget (vid Tallbackaskolan).

Den nya förskolan Aurora öppnade sina portar i april 2019. Barn och personal välkomnades in i de nya, fräscha lokalerna och det blev en intensiv period med många inskolningar som personalen klarade galant. Under sommaren färdigställdes lekytan framför förskolan som bjuder in till rörelse i alla dess former. På baksidan väntar skogen på de små utforskarna.

När nu alla pusselbitar har fallit på plats och verksamheten har bott in sig, har det blivit dags för invigningsfest. Förskoleenheten bjuder in till Öppet Hus – som egentligen borde heta Öppen Förskolegård – på Aurora på onsdag, 16/10, mellan kl. 15.00 och 17.00. Det bjuds på varmkorv, även vegetarisk varmkorv så klart, kaffe och saft och en liten överraskning till barnen. Förskolans egna kör ska uppträda, i grillkåtan ska det eldas och personalen lovar en del roliga aktiviteter i den fina utemiljön så kläder efter väder rekommenderas.

”Alla är välkomna: barn, föräldrar, mor- och farföräldrar, kusiner, ja, hela släkten så klart.”, säger Eva Hedlund, förskolerektor för Aurora, ”och naturligtvis alla som är nyfikna att titta på vår fina förskola.”


Sidinformation

Senast uppdaterad:
2023-04-12
Publicerad:
2019-10-07