Gå till innehåll
Publiceringsdatum: 25 sep 2019

Alpina juniorlandslaget till Dundret

Alpina juniorlandslaget

Bakre raden fr v Axel Bäck, Adam Hofstedt, William Hansson, Lukas Karlberg, Alfred Olsson, William Jonsson och Magnus Larsson. Nedre raden fr v Axel Lindqvist, Gustaf Lindqvist och Johan Hagberg.

Förberedelserna är i full gång inför den kommande skidsäsongen på Dundret. Vintern rivstartar med att det alpina juniorlandslaget har aviserat att de vill komma och träna på Dundret den 7-15 november.

- Det ska bli kul att komma tillbaka till Dundret och jag vill gratulera till att kommunen köpt tillbaka anläggningen, det gläder en gammal skidgymnast, säger Magnus Larsson tränare för det alpina juniorlandslaget.

- Jag blev jätteglad när Magnus kontaktade mig och ville komma och ha försäsongsträningen förlagd till Dundret, vi har Sveriges bästa backe för den typen av träning som de eftersöker. Tack vare vårat samarbete med skidgymnasiet så vet vi exakt vad som krävs av oss i leverans för att hålla bra nivå på backarna! Trycket är högt nu och förutom alpina juniorlandslaget så kommer bland annat även den alpina superstjärnan Henrik Kristoffersen synas i backarna under november! Väldigt spännande start för oss, säger Tobias Larsson, verksamhetschef på Dundret.

- Det är ett bra kvitto på att vi gjort rätt som köpt Dundret och det bådar gott inför den kommande utvecklingen av anläggningen, säger Jeanette Wäppling, ordförande Dundret Gällivare Fjällanläggning AB.

Dundrets driftpersonal och styrelse ser fram emot kommande säsong på Dundret.

Fr.v. Johan Olofsson/driftledare, Mats Pettersson/VD Dundret Fjällanläggning AB, Tobias Larsson/verksamhetschef samt Dundret Fjällanläggning ABs styrelse; Birgitta Larsson, Henrik Ölvebo, Jeanette Wäppling/ordf., Lars Alriksson och Karl-Erik Taivalsaari.


Sidinformation

Senast uppdaterad:
2023-04-13
Publicerad:
2019-09-25