Gå till innehåll
Publiceringsdatum: 05 okt 2017

Gällivare kommun i final igen på Framtidsgalan

Framtids

Förskolechefen Ellinor Haglander är en av finalisterna på Framtidsgalan 2017. Ellinor är nominerad i kategorin ”Årets nytänkare” som Gällivare kommun också står som värd för. Grattis Ellinor!

- Vi är stolta och glada att Ellinor är i final bland över 400 nomineringar. Från att vara årets verksamhet 2015 fortsätter hon med arbetet som ökar attraktionskraften för kommunens förskolor. Att Ellinor och hennes arbete är nominerat är ett bevis på hur mycket vi har att vara stolta över här i Gällivare kommun. Det känns så bra att vi har en kultur där vi lyfter fram goda exempel som kan inspirera andra, säger Mats Pettersson, kommunchef.

Framtidsgalan är en inspirationsgala för framtidens professionella inom offentlig sektor. Syftet med Framtidsgalan är att lyfta alla de personer som gör skillnad varje dag inom offentlig sektor och att lyfta fram ambassadörer som kan inspirera andra att arbeta och göra karriär inom den offentliga sektorn. Framtidsverket arrangerar Framtidsgalan som ett sätt att lyfta offentlig sektor och de insatser som görs där varje dag. På Framtidsgalan får besökaren massor av inspiration, nya kunskaper och även möjlighet till nätverkande med kollegor från den offentliga sektorn.

Gällivare kommun står som kategoriägare till ”Årets nytänkare”. Årets nytänkare har påverkat och bidragit med nya idéer och lösningar. Årets nytänkare har skapat positiva resultat genom att exempelvis tänka nytt eller genom att bryta gamla strukturer.

Vinnare utses på Oscarsteatern i Stockholm den 21 november.

Läs mer här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Sidinformation

Senast uppdaterad:
2023-04-15
Publicerad:
2017-10-05