Gå till innehåll
Publiceringsdatum: 24 okt 2016

Dubbelt upp för Gällivare på Framtidsgalan 2016

Framtidsfinalister

Liza Yngström, samhällsplanerare på samhällsbyggnadsförvaltningen och Mikaela Östebro, kommunikatör på informationsenheten.

Framtidsgalan den 15 november 2016 på Oscarsteatern i Stockholm är arenan för framtidens professionella människor i offentlig sektor från hela landet. En dag då stjärnskott fyllda av energi, kraft och inspiration uppmärksammas. Och för Gällivare kommun är årets upplaga spännande i dubbel bemärkelse då två starka kort, Liza Yngström och Mikaela Östebro, finns med bland finalisterna.

Syftet med Framtidsgalan är att lyfta fram den unga drivkraften som gör skillnad varje dag. Galan arrangeras av Framtidsverket tillsammans med SKL (Sveriges Kommuner & Landsting) och är en del i arbetet att inspirera fler att göra karriär i den offentliga sektorn.

Årets inspiratör
Liza Yngström, samhällsplanerare på samhällsbyggnadsförvaltningen, är nominerad i kategorin "Årets Inspiratör". En person som bidrar till god energi på sin arbetsplats och genom engagemang och sakkunskap skapar trivsel i sin omgivning. Motiveringen till Lizas nominering lyder:

"Har genom entusiasm och inspiration fått sina kollegor att betrakta snö och vinter som en tillgång snarare är en nackdel"

Årets nytänkare
Mikaela Östebro, kommunikatör på informationsenheten är den andra finalisten som är nominerad och då i kategorin ”Årets nytänkare”. En person som tänker utanför boxen och bryter ny mark i jakten på lösningar som kommunicerar på ett intresseväckande sätt. Motiveringen för Mikaelas nominering lyder:

"Tänker nytt för att nå ut med information om samhällsomvandlingen i Gällivare och söker ständigt nya metoder att informera och kommunicera med medborgarna"

Utöver utdelningen av de prestigefyllda priserna så samlar Framtidsgalan även några av landets vassaste talare som bjuder på intressanta föreläsningar. Det lär bli en dag fylld av inspirerande framtidstänk och övriga i team Gällivare kommun håller tummarna och önskar Liza och Mikaela lycka till!

Läs mer om Framtidsgalan på: framtidsverket.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Sidinformation

Senast uppdaterad:
2023-05-24
Publicerad:
2016-10-24