Gå till innehåll
Publiceringsdatum: 04 feb 2016

Dundret Runt-tåg direkt till spåret

Dundret runt

Fjolårets succé är tillbaka - idag öppnas bokningen av platser på det populära "Dundret Runt-tåget" från Stockholm till Gällivare. Dundret Runt och SJ Norrlandståg har slutit ett avtal som gör det möjligt att lösa nattågsbiljetter till specialpris för att vara med på vårens stora skidfest i Gällivare, 9-10 april.

Under perioden 4 februari-9 april är det möjligt att boka ligg- eller sovvagnsplatser på "Dundret Runt-tåget från Stockholm till Gällivare. Enkelvägspriset för en liggvagnsplats är 700 kronor och för en sovvagnsplats 850 kronor!

-Vi är glada över att i samarbete med SJ kunna erbjuda en prisvänlig och smidig kommunikationslösning till Dundret Runt. Intresset för Dundret Runt är stort i Mälardalen och då är nattåget direkt till spåret ett perfekt alternativ, säger Stefan Nieminen, verksamhetschef för SportEvent Gällivare Lapland.

Dundret Runt specialpris gäller på nattågen Stockholm-Gällivare-Stockholm mellan 5 april och 11 april. Bokning sker direkt på www.sj.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Kampanjkod: DUNDRET.

Men det är inte bara bara billiga tågbiljetter som erbjuds deltagarna i Dundret Runt. Genom avtal med Dundret, Quality Hotel & Resort Lapland och Stay In så kan resan kombineras med boende till mycket förmånliga priser. All information finns på www.dundretrunt.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

-Hela besöksnäringen i Gällivare ställer upp på ett fantastiskt sätt för att erbjuda alla skidintresserade en högkvalitativ vistelse till ett riktigt förmånligt pris. Dundret Runt växer med 15-20 procent varje år och det är en oerhört värdefullt att hela samhället står bakom arrangemanget för att vi ska kunna fortsätta den positiva utvecklingen, säger Stefan Nieminen.

För mer information:
Stefan Nieminen
SportEvent Gällivare Lapland
070-389 53 17

Foto: Imega Promotion

Sidinformation

Senast uppdaterad:
2023-05-24
Publicerad:
2016-02-04