Gå till innehåll

Standup Halloween med Måns Möller

Datum till
Tid

Gällivare är platsen för en spektakulär stand-up show med ingen mindre än den hyllade komikern Måns Möller. Varmt välkomna till ett roligt standup event!

Showen går i två föreställningar:

  • 31 okt 2024
  • 1 nov 2024

Måns har handplockat Tobias Erehed för att förgylla kvällen som förkomiker. Det blir extra kul när Tobias, en genuin Tärnaby-bo, som nu bor i Malmö, återvänder till Norrland för att få hela salongen att brista ut i skratt. Missa inte denna perfekta inledning för en kväll fylld med fantastisk och högklassig stand-up underhållning i Gällivare!

Måns Möller, en av Sveriges främsta komiker, är en återkommande glädjespridare i olika TV-program och hans hyllade standup-föreställningar har alltid lockat fulla hus över hela landet. Nu är han äntligen tillbaka i Gällivare, redo att bjuda på ännu en minnesvärd kväll!

När jag var i Gällivare så sålde det slut på en halvtimme och publiken överträffade alla mina förväntningar. Dessutom fick jag chansen att uppleva de otroliga långsskidspåren i trakten. Jag tänkte direkt, att hit måste jag ta min son Viggo. För han älskar fin natur och trevligt folk. Vi är sjukt peppade på att fira höstlov i Gällivare med längdskidåkning på dagarna och standup inför Sveriges bästa publik på kvällarna”, säger Måns Möller.

Evenemangsinformation

Datum
till
Tid
Plats
Blå forell, Hantverkaregatan 5-7, 982 31 Gällivare
Arrangör
Gällivare kommun
  • Barn/Familj
  • Föreställning