Gå till innehåll

DAD Harmony

Datum
Tid
Bild på Dad Harmony

DAD Harmony går från TikTok till scener över hela Sverige.
Ett gäng vanliga pappor från Skellefteå har med sin acapella lockat till sig miljontals följare på både TikTok och Instagram.

De fick sin start på en ovanlig plats. Det hela började på en svensexa, där medlemmarna filmade sig själva när de satt och sjöng acapella i en bubbelpool. Klippet lades sedan upp på TikTok, där det spreds som en löpeld och snabbt blev viralt. Sedan dess har Dad Harmony fortsatt att göra succé på TikTok, där de lägger ut klipp där de sjunger acappella, och lockar hundratusentals tittare.

Deras popularitet har även nått utanför Sveriges gränser och det är i USA, Tyskland, Japan och Frankrike som gruppen har flest följare. Dad Harmony är en nyskapande musikgrupp som består av de fem musikerna: Peter Vidmark, Tomas Vidmark, Sebastian Åkesson, Adam Stenlund och Michael Åberg.

De tolkarlåtar på ett unikt sätt i en familjär miljö, ibland med någon yngre familjemedlem närvarande. Med sin unika och talangfulla sammansättning av medlemmar och deras passion för musik, bjuder Dad Harmony på minnesvärda kvällar.

Biljettinfo
Pris 400 kr.
Förköp på Gällivare museum och Biblioteket fr.o.m. tisdag 19 december.

Åldersgräns
Ingen åldersgräns, rekommenderas från 5 år, alla barn oavsett ålder behöver egen biljett.

Evenemangsinformation

Datum
Tid
Plats
Gällivare kyrka - Lasarettsgatan 12, 982 31 Gällivare
Arrangör
Gällivare kommun
  • Barn/Familj
  • Musik