Gå till innehåll

Spoken Word Workshop med Josefin Şîlan Karlsson

Datum
Tid till
Spoken Word Workshop med Josefin Şîlan Karlsson

Vill du vässa dina texter och ditt framträdande inför poetry slam-kvalet i februari? Utveckla ditt skrivande och scennärvaro generellt? Eller bara ha en kreativ, rolig och avslappnad kväll i scenpoesins tecken? Då är du varmt välkommen på spoken word-workshop med en av landets bästa scenpoeter.

Under två timmar leder Josefin Şîlan Karlsson er in i kreativt skrivande för scenen, med fokus på spoken word-poesi. Kortare och längre skrivövningar varvas med framträdarövningar. Oavsett om du är nyfiken nybörjare, glad amatör eller professionell skribent eller artist så utlovas nya kunskaper, tips och trix, och en massa lekfullhet och skrivglädje.

OM WORKSHOPLEDAREN
Josefin Şîlan Karlsson (Vidsel) är vinnare av SM i poetry slam individuellt 2016 och i lag 2018, flerfaldigt publicerad poet och författare, och har skrivit dramatik för Riksteatern. Hon hörs också i Tankar för dagen i P1 och är aktuell med scenpoesiföreställningen Röster/Rötter som turnerar hösten 2024.

ANMÄLAN
Föranmälan via ABF Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Uppdateras inom kort.
Begränsat antal platser. Eventuella obokade platser släpps för drop in. För mer info eller hjälp med anmälan: maila norrscen.poesi@gmail.com, ring 073-085 14 18 eller DM:a oss på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Evenemangsinformation

Datum
Tid
till
Plats
Gällivare Art Center - Storgatan 9, 982 34 Gällivare
Arrangör
Norrscen
Telefon
073-085 14 18
E-post
norrscen.poesi@gmail.com
  • Litteratur