Kontakter

Tillväxt och attraktivitetsavdelningen Gällivare kommun

Tillväxt och attraktivitetsavdelningen har under Kommunstyrelsen det övergripande operativa och strategiska ansvaret för utvecklingen i Gällivare kommun. 

Gällivare kommun, Tillväxt och attraktivitetsavdelningen
982 81 Gällivare
0970-818 000
E-post


 

Gällivare Näringsliv AB

Gällivare Näringsliv AB är ett fristående näringslivsbolag som i samverkan med det lokala näringslivet verkar för en strategisk utveckling och förnyelse av näringslivet i Gällivare, uppdrag som tidigare låg hos Företagsbolaget och Expandum. Gällivare Näringsliv AB bildades 2019 och ägs av Gällivare kommun, LKAB och Företagarna i Gällivare AB.

Besök oss på Storgatan 15, 982 31Gällivare eller kontakta oss via mejl, telefon, eller sms. Vi svarar senast inom 1 arbetsdag.

Länk till Gällivare Näringsliv AB:s hemsida

 

Roger Hansson
VD
+46 70 266 26 90
E-post

Jenny Eriksson
Näringslivsutvecklare, digitalisering
+46 73 058 77 25
E-post

Monica Johansson
Företagslots
+46 70 236 31 96
E-post

Katarina Larsson
Utbildningsansvarig Face of Gällivare
+46 72 735 31 27
E-post

 


 

Ávki - Centrum för samisk näringslivsutveckling

Ávki AB är en ekonomibyrå och ett utvecklingsbolag. Hos oss får du välskött ekonomi, samtidigt som vi kan hjälpa dig att växa och utvecklas utan stora fasta kostnader. Vi är möjliggörare som hittar vägar framåt med målsättningen att ge företagare (speciellt små) extra resurser genom samarbete med oss och andra i våra nätverk. Genom oss har du alltid tillgång till den kompetens du behöver, och betalar bara för de timmar du nyttjar. Vi har även ofta möjlighet att ge rådgivning och coachning genom projekt som vi driver själva eller genomför i samarbete med andra.  Våra medarbetare och vårt team av samarbetspartners finns för dig oavsett som du är entreprenör, anställd i en organisation eller behöver hjälp som privatperson. När du gör det som du vill och är bra på, då blir det som bäst. Låt oss ordna resten.

Och om du är verksam inom samiska-, kulturella- och kreativa näringar (KKN), då har vi specialkompetens just för dig.

Välkommen till oss!

Ávki AB
Malmbergsvägen 4
982 32 Gällivare
0970-141 02

mattias@avki.se

Besök webbplats