Personalförmåner

Som medarbetare i Gällivare kommun har du tillgång till personalförmåner och friskvård. Förmånerna ska bidra till ökad arbetsglädje och gemenskap på arbetsplatserna samt öka medvetenheten om och förbättra den egna hälsan.

Friskvårdstimme
Gällivare kommun erbjuder alla medarbetare att utöva en timme friskvård på arbetstid/vecka, om verksamheten tillåter.

Trivselpengen 300-kronan
300-kronan är en populär förmån som syftar till att öka trivseln och främja arbetsmiljön på Gällivare kommuns arbetsplatser. Bidraget ska användas till att göra en arbetsmiljöfrämjande aktivitet med hela eller delar av arbetsgruppen.

Gratis bad
Gratis bad vid 12 tillfällen per månad i Gällivare, Hakkas och Malmbergets simhallar.

Styrketräning/gruppträningspass

Gratis styrketräning och gruppträningspass på Laponia Fysiocenter. Medarbetarna får 12 träningstillfällen per månad = 150 tillfällen per år, och kan fritt välja hur de vill fördela dem mellan gym och gruppträningspass.                               

Aktuella gruppträningspass: Spincykling, Pumping, Fysio Cross, Tabata, Core, Strong, Box/MMA-inspirerad, Zumba fitness, Yin Yoga & Yoga för alla

Gruppträningspass på Laponia Fysiocenter enbart för kommunanställda kommer att anordnas av GKFF.

Medarbetare som bor eller arbetar i Nattavaara, Skaulo eller Ullatti med omnejd har möjlighet att istället välja att få ett årskort på respektive förenings gym.

Familjedag

Under hösten kommer en familjedag att anordnas för medarbetare och deras anhöriga. Familjedagen kommer att anordnas två helger efter varandra så att medarbetare med skiftgång har möjlighet att delta.

GKFF

Gällivare kommunanställdas fritidsförening ordnar kultur- och fritidsaktiviteter för kommunens medarbetare. Det kan vara träning, utflykter, friluftsaktiviteter, kurser m.m. Utbudet styrs av medarbetarnas egna förslag. 

Utbyte av semesterdagstillägg mot extra ledighet (Semesterväxling)

Medarbetare i Gällivare kommun kan ansöka om att växla semesterdagstillägget mot extra semesterdagar

Bidrag till fritidsstudier

Förutom den kompetensutveckling som genomförs i anställningen och under ordinarie arbetstid kan kommunen också genom olika bidrag stimulera och stödja fritidsstudier för medarbetarna.

25-års gåva

Uppvaktning med gåva och middag efter 25 års anställning i Gällivare kommun.