Amanda Ginsburg, Thomas Di Leva och Iris Bergcrantz.

Polarvinternattens programblad är klart

Polarvinternatten 21–29 januari kan stolt presentera ett fullmatat program med allt spännande som händer runt om i Gällivare. Både mer kända och lokala artister är bokade. Dessutom blir det barnteater, snöskulptur, eldshow, poetry slam och mycket mer. En del är gratis en del har entréavgift. Det fullmatade festivalprogrammet, dag för dag finns här

Biljetter till konserter med avgift säljs på Biblioteket, Gällivare kulturmuseum och ticketmaster.se. Biljetter som är kvar efter förköpen säljs på plats vid varje konsert, med start en timme innan.

Länkar till biljettköp Thomas Di Levas konserter på fredag och lördag 27 och 28 januari, klicka på respektive länk: https://www.ticketmaster.se/.../konsert-med-tomas.../632983 och https://www.ticketmaster.se/.../konsert-med-tomas.../632943

Missa inte det förmånliga festivalpasset á 600 kronor som inkluderar entré till alla betalkonserter. Festivalpasset är ett specialerbjudande och säljs i endast 100 exemplar!

Ett fel har smugit sig in i programbladet som publicerades i annonstidningen Kometeten. Pianospelningen med Luigi Bozzolan på Studio Strössel är på måndagen den 23 januari, inte 24 januari.