Tallbacka Idrottsplats

På mellanområdet, mitt mellan Gällivare och Malmberget, finns Tallbacka Idrottsplats (Klicka här för karta). Konstgräsplanen är uppvärmd och håller öppet perioden april - oktober. Planen är belyst så att spel även kan ske kvällstid. Servering finns i samband med matcher och arrangemang. Bokning av lokal sker via kommunens bokningscentral eller via länken här nedan.

Länk till bokning

Tallbacka IP öppnar för spontanidrott

Tallbacka IP har vid flertalet tillfällen utsatts för vandalisering där stängslet runt planen har klippts upp och förstörts. För att förhindra detta samt för att möjliggöra för spontant idrottande på idrottsplatsen kommer därför snurrgrinden vid fotbollsplanen att hållas öppen så att besökare kan ta sig in på anläggningen. Vi hoppas att användandet och vuxennärvaron på platsen ökar och att fler tar tillfället i akt att aktivera sig utomhus.

Tänk dock på att de föreningar som har bokade tider samt matcher alltid har företräde till planen på sina utsatta tider. Vill man boka en egen tid görs detta via bokningscentralen.

Visste du? På Re-playen (Hjortronet, Oljevägen) kan du gratis låna fotbollar och annan sportutrustning i max 14 dagar.

 Kontakt:

Bokningscentral
0970-818 665

Vill du göra en felanmälan eller lämna synpunkter på anläggningen kan du kontakta vår felanmälan på något av följande sätt:

www.gallivare.se/felanmalan
ladda ner vår app (sök på felanmälan Gällivare kommun)
Ring: 0970-818 213


Länk till taxor & avgifter