Arbeta i förskolan

Välkommen att arbeta inom förskolan

Förskoleenheten består av förskoleverksamhet och pedagogisk omsorg. Arbetet är omväxlande, stimulerande och glädjefyllt. Vi står inför ett generationsskifte i våra verksamheter och söker därför nya medarbetare som vill vara med och skapa en god pedagogisk verksamhet. I menyn till vänster kan du läsa mer om våra olika verksamheter.

Arbeta som timvikarie inom förskola
Att arbeta som timvikarie inom Gällivare kommuns förskolor är en viktig funktion. Som timvikarie träffar du många barn varje dag och det är viktigt att skapa en trygg och lärande miljö i våra verksamheter.

Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Arbetet som timvikarie ställer höga krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och social kompetens eftersom du ofta byter arbetsplats.

För att kunna arbeta som vikarie i förskolan krävs att du har ett giltigt utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget är giltigt i 1 år. Det är du själv som beställer utdraget och ansvarar för att visa upp det. Mer information och beställning av registerutdrag finner du här:
Länk till polisen utdrag ur belastningsregister

Som timvikarie kan du bli uppbokad med kort varsel. Vi arbetar med bokningsverktyget Time Pool där du själv lägger in vilka dagar du är tillgänglig för jobb. Du behöver därför ha tillgång till en dator.

Mer införmation till dig som är timvikarie.

Vi ser gärna att du har relevant utbildning och/eller erfarenhet inom området. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift samt ha läst SFI på nivå D. Mångfald ses som en styrka och vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Så här gör du:

  • Fyll i intresseanmälan
  • Skicka anmälan tillsammans med ev. betygskopior och utdraget från polisens belastningsregister till : Gällivare kommun, Förskoleenheten, 982 81  Gällivare.
  • Du kommer att bli kallad till personlig träff där du får mer information och berätta mer om dig själv.