Arbeta hos oss

Att arbeta med barn och elever är omväxlande och roligt. Inom våra verksamheter möter du varje dag många barn och elever som är nyfikna, utforskande och vill utveckla sina förmågor. Det är viktigt att varje dag skapa trygga och lärande miljöer inom alla våra verksamheter. 

Våra för- och grundskolor är i stort behov av olika kompetenser inom alla olika verksamheter, både ordinarie personal och vikarier.
Här kan du klicka dig vidare till lediga jobb i Gällivare kommun.

Intresseanmälan

Vi tar gärna emot din intresseanmälan om att arbeta hos oss. Mångfald ses som en styrka och vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund. I menyn till vänster kan du läsa mer om de olika verksamheterna och hur du lämnar in en intresseanmälan. Vi ser fram emot att få höra från dig.

Om det inte finns lämpliga annonser ute kan du lämna en spontanansökan via e-post så slussar vi dig vidare till rätt person(er). Ange då inom vilka områden/ämnen du har lärarlegitimation eller om du är utbildad barnskötare, om du är intresserad av alla eller vissa enheter och om du är intresserad av kortare eller längre vikariat, tillsvidaretjänst samt hel- eller deltid.

Länk till ansökan via e-post