Årets Dundret Runt blev återigen en succé, även bland samarbetspartners och nu fortsätter satsningarna på att bjuda in till trevliga företagsevent under skidtävlingarna i Gällivare.

Skidfest även för sponsorerna

Klarblå himmel, världsstjärnor på startlinjen, rekorddeltagande i alla lopp och stor publik. På plats fanns även glada samarbetspartners.
– Det blir fort en miljonrullning i ett sådant här evenemang, säger Stefan Nieminen, verksamhetschef för SportEvent Gällivare Lapland.

Under helgens Dundret Runt fanns bilar, skotrar och andra typer av varumärken på plats på Hellnerstadion. Allt i glansen av världens skidelit på längdskidor. Och antal gästnätter i Gällivare ökade drastiskt.

– Vi har en stor konferens inbokad med anledning av just Dundret Runt, säger Tommy Niva, vd Dundret.
Ett företag som var på plats, både för konferens men även för att delta i helgens skidtävlingar var Midroc, det internationella bolaget som verkar inom industri, bygg, fastighet och miljö sedan 1996.

– Vi tycker det är en rolig aktivitet i samband med konferens eftersom vi är flera som gillar skidåkning, säger Mikael Lindqvist, divisionchef Midroc.

Efter det lyckade evenemanget pustar arrangörsstaben ut några dagar innan det är dags att börja planera Dundret Runt 2016.

– Vi har satsat på mer företagsevent den här gången, och det tänker vi göra även fortsättningsvis, säger Stefan Nieminen.

 

 

Producerad av: Favör Reklambyrå AB
Foto: Yngve Johansson, imega promotion
Webb-Tv reportage: Mats Hillblom, Imega Film AB