– Tack alla vänner för alla fina ord och för att ni röstar, säger Elisabeth Landby som är nominerad till Årets mest företagsamma i Norrbotten 2015.

Finns Norrbottens mest företagsamma i Gällivare?

Hon är nominerad i Svenskt Näringslivs tävling som korar Norrbottens mest företagsamma människa 2015.
– De skriver att nomineringen kommer av hur vi arbetar med logistik och planering, tillsammans med min arbetsglädje och såna här dagar är det ingen konst alls att vara glad. Mallig, stolt och glad! säger Elisabeth Landby, Gällivare.

Röstningen pågår till slutet av november och konkurrensen är stenhård. Och som svenskt Näringsliv skriver ”Bara företagsamma människor skapar jobb, jobb som ger fler chansen att komma in på arbetsmarknaden, som utvecklar vår region och Sverige och som tryggar vår välfärd.” Med Årets mest företagsamma människa 2015 väljer de att hylla och rikta ljuset mot de som skapar möjligheter för fler än sig själva. De som vågar när andra tvekar och tar idé till verklighet. En av dessa personer är Elisabeth Landby som driver företaget Sole Event i Gällivare.

– Det är en fantastisk nominering. Jag känner mig hedrad och rörd av allt det fina som skrivits om mig och att folk röstat på mig. Tack alla vänner!

Årets jury är Mats Ehnbom, chefredaktör Norrbottens Kuriren, Jan-Olov Nordström, regionchef Svenskt Näringsliv och Josefin Wäppling Bernárdzon, regionchef UF Norrbotten. Bland alla nominerade har juryn valt ut fem finalister som är besjälade av företagsamhet, skapar jobb, har ett driv att lösa utmaningar, kan fungera som inspiratörer och lever som förebilder för andra i vår region.

– Nu håller vi tummarna för en av Gällivares företagsamma och framgångsrika företagare. Elisabeth Landby är högst delaktig i vår kommuns positiva tillväxt och vi har all rätt att känna stolthet, säger Andreas Hinzer.

Den 9 november presenterades fem finalister och då öppnades det upp för alla att vara med och rösta på den de tycker ska bli årets vinnare. Den som röstar kan också lägga till en motivering och är då med och tävlar om fina priser. Röstningen avslutas den 29 november.

Här kan du rösta på Elisabeth Landby

Producerad av: Favör Reklambyrå AB

Text och bild är fri att användas av media. Texten kräver ingen byline, men vid användning av bildmaterial ska Daniel Olausson/Media Tales nämnas. För högupplösta bilder kontakta daniel@mediatales.se.