Polaris lanserade nästa års skotermodeller på Quality Hotel Lapland. Foto: Polaris

Snöskotertillverkaren Polaris valde Quality Hotel Lapland för stor konferens

Den 16 till 18 mars befann sig 220 personer från Polaris på Quality Hotel Lapland i Gällivare för Europalanseringen av nästa års skotermodeller.

Quality Hotel Lapland har de senaste åren genomgått stora förändringar, både ut- och invändigt. För ett år sedan lanserade de sitt nya konferenskoncept och idag finns fem rum att välja mellan i olika storlekar. De har även satsat på en stor eventsal och kan ta upp emot 400 personer för en konferens.

Thea Rantapää hotellchef Quality Hotel Lapland

- Vi har boendekapacitet för upp till 280 personer och intresset ökar hela tiden. Vi är jätteglada över att Polaris valde Quality Hotel Lapland, säger Thea Rantapää, hotellchef.

Polaris är ett företag från USA som tillverkar bland annat fyrhjulingar och snöskotrar. I Gällivare har Däcklagret varit återförsäljare av deras produkter i över 20 år.

- Vi har deltagare från Norge, Sverige, Finland samt Ryssland och valde Gällivare därför att orten ligger bra till och vi behöver även vara i ett snörikt område. Quality Hotel Lapland var ett bra ställe att arrangera konferensen på. De hade fina lokaler, bra service och fantastisk mat, säger Truls Tvete, vd Polaris norra Europa.

Thea Rantapää berättar att de erbjuder bland annat bowling, spa med relax, exklusiv mat och ett välutrustat gym till konferensgästerna som de kan nyttja under sin lediga tid.

- Poolen på taket är öppet under sommarmånaderna och vår jacuzzi kommer att vara tillgänglig hela vintern från nästa år. Vi har samlat allt under samma tak så våra gäster behöver aldrig lämna byggnaden. De kan till och med klippa håret på hotellet eftersom vi har en frisörsalong här.

Quality Hotel Lapland i Gällivare

Producerad av: Anna Holmberg 
Foto: Daniel Olausson/MediaTales