Maria Wallgren, Verksamhetsansvarig på Turstbyrån.

Snack besökte Visit Gellivare Lapland

Under sista Snack! innan sommaruppehållet bjöd Visit Gellivare Lapland in till frukost och berättade mer om sin verksamhet och vad som är på gång inom turismen i Gällivare. Redan i augusti är Snack! tillbaka med mer matnyttigt innehåll.

Tillsammans med Gällivare kommun och Företagsbolaget bjuder Expandum in företagare till lättsamt snack med engagerande, aktuellt och matnyttigt innehåll ungefär en gång i månaden. Syftet är att lära sig mer om varandras verksamheter, men också att utbyta tankar och erfarenheter med varandra, politiker och representanter för kommunen.

Den 22 juni bjöd Visit Gellivare Lapland, Gällivares turistorganisation, in till frukost på Turistbyrån. Maria Wallgren, Verksamhetsansvarig, berättade om hur turismutvecklingen sett ut den senaste tiden och vad som är på gång framöver hos turistföretagen. Statistiken visade en positiv trend när det gäller besök till Gällivare.

Kommunalrådet Tommy Nyström deltog och berättade kort om vad som är gång i kommunen.

Nästa Snack! är planerat till den 31 augusti på Skidstadion. Mer information om det kan du läsa på vår webb från mitten av augusti.

Hittills under 2010 har vi arrangerat Snack! Vid 6 tillfällen med 251 besökare, varav 158 unika, av dessa är 95 representanter för näringslivet, 42 för kommunen, 16 för organisationer och föreningar och 5 representerade myndigheter.