Sandra Ågren ser positivt på bostadsmarknaden i Gällivare.

Prisad för bästa mäklare

Av 300 medarbetare på HusmanHagberg runt om i Sverige tog Sandra Ågren på Gällivarekontoret hem priset som bästa mäklare.
— Jag har arbetat hårt hela året och det känns jätteroligt.

Med 147 sålda bostäder 2014 har Sandra Ågren inte legat på latsidan. 2012 vann hon pris som årets rookie och året efter kom hon på tredje plats i kedjan. Nu har hon anledning att fira ännu mer, men 2015 blir ett lugnt år för Gällivares stjärnmäklare.

— Jag kommer att gå på mammaledighet om några veckor, men jag håller tummarna att någon på Gällivarekontoret tar hem priset i år.

Det är en välbehövlig ledighet efter att hon tävlat mot Lars-Åke Källhammer på Luleå- och Gällivarekontoret som är flerfaldigt vinnare. I år fick han nöja sig med en andraplats.

— Det har varit ett riktigt roligt år och framförallt är det kul att Norrbotten levererar med två starka kontor i länet.

Samhällsomvandlingen pågår för fullt i Gällivare och Sandra Ågren ser positivt på framtiden.

— Det är verkligen i startgroparna och många beslut kommer att tas under året. Det ska bli roligt att följa med i utvecklingen.

Sandra Ågren berättar att hon har en vinnarskalle och när hon är tillbaka från mammaledigheten som siktar hon på att ta hem första pris igen.

— Självklart kommer jag kämpa hårt för att vinna och visa att Gällivare är en ort att räkna med.

Producerad av: Favör Reklambyrå AB

Foto: Daniel Olausson/Media Tales

Text och bild är fri att användas av media. Texten kräver ingen byline, men vid användning av bildmaterial ska Daniel Olausson/Media Tales nämnas. För högupplösta bilder kontakta daniel@mediatales.se.