Jennie Waara och Daniel Emgard är personliga tränare och ägare av företaget We Fysik.

Personlig träning med We Fysik

Jennie Waara och Daniel Emgard, som driver We Fysik, har flyttat sin verksamhet från Göteborg till Gällivare. Sedan augusti tar företaget in nya klienter inom personlig träning och under hösten erbjuds flera olika kurser med olika träningsformer i fokus. 

Efter 15 år i branschen där de bland annat hunnit med att driva den prisbelönta träningsstudion Apartment Fitness & Pilates har duon landat i Gällivare.  Verksamheten drivs i dagsläget från det ombyggda garaget i familjens hus på Silfwerbrandshöjden i Gällivare. Samtidigt håller de dörren öppen för samarbeten och först ut är Quality Hotel Lapland som redan nu erbjuder We Fysiks tjänster inom personlig träning till sina medlemmar.

Träningen anpassas efter varje individ och idag är största segmentet inom företagets målgrupp mellan 35-55 år. Här får du lära dig att träna för att nå dina mål och hur fysisk aktivitet kan ge en positiv påverkan på stress, sömnvanor och energinivåer.

- Vi möter kundens behov och anpassar upplägget utifrån klientens målsättningar. Första gången du träffar oss är kostnadsfri. Då går vi igenom vad du vill med din träning. Därefter gör vi en analys för att ta reda på vilken fysisk nivå du är på. Detta för att få en så bra träningsplanering som möjligt. Ju tydligare målsättningar du har, desto tydligare mätbara resultat, säger Jennie Waara och Daniel Emgard.

Under hösten kommer träningsduon även ordna med både helgkurser och längre kurser som sträcker sig över terminen. Här finns chansen att förbättra din teknik och få kunskap i de grundläggande styrkelyften eller hur du tränar var och när du vill utan redskap och mycket mer.

- Anledningarna till varför vi blir kontaktade som personliga tränare och coacher är oändliga. Du kanske behöver ta nya tag, har smärtor och behöver hjälp med att få ordning på kroppen eller så har du bestämt dig för att komma i ditt livs form. Att hela tiden ta små steg framåt och utveckla din fysik, styrka, teknik, rörlighet och kondition är roligt, avslutar Jennie och Daniel.

Läs mer på wefysik.se och på företagets Facebook-sida.