Sara Sundvall är en veteran i hälsa- och skönhetsbranschen. 

Ökat intresse för hälsa och skönhet

Gällivare befinner sig i en högkonjunktur med ett blomstrande näringsliv. Intresset för hälsa och skönhet växer också vilket innebär att företagandet inom den branschen ökar.
— Det gäller att hitta sin egen nisch och en värdegrund som man står för, säger Sara Sundvall, ägare och grundare av Spa 4 You.

Spa 4 You är en av veteranerna inom skönhet och hälsa i kommunen. Sara Sundvall öppnade salongen 2006 och har sedan dess vunnit flera priser, bland annat en andra plats som bästa salong i Sverige i en leverantörstävling anordnad av Phytobiodermie.

— Intresset för hälsa och skönhet har ökat de senaste åren och då har även nya företag i Gällivare och Malmberget startats.

Kunderna har även blivit mer medvetna sedan jag öppnade Spa 4 You och det ökade intresset är mer än bara en trend. I början hade vi mest kvinnliga kunder. Idag har jag både män och kvinnor som kunder.

Spa 4 You har valt att ligga i framkant när det gäller både utbud och behandlingar. Redan från start bestämde sig Sara Sundvall att arbeta med terapeutiska låglaserbehandlingar som sätter igång läknings- och energiprocesser i våra celler. Hon vill behålla både de traditionella spabehandlingarna, men också utveckla modernare teknik. Idag erbjuder hon bland annat medicinsk hudvård, medicinsk laser samt råd inom kost och näring som kan ges i samband med ansikts-, eller kroppsbehandlingar för att uppnå inre och yttre skönhet.

— Jag ser positivt på framtiden i Gällivare för företag inom skönhet och hälsa. Mitt tips till de som vill starta företag inom den här branschen är att hitta sin egen nisch. Jag älskar det jag gör och för mig är det viktigt att aldrig tumma på mitt varumärke.

Foto: Daniel Olausson/Media Tales

Producerad av: Favör Reklambyrå