Peter Aasa kan bli Norrbottens mest företagsamma människa.

Driven entreprenör kan vinna pris

Svenskt Näringsliv har valt ut fem Norrbottningar som tävlar om att bli Norrbottens mest företagsamma människa. Peter Aasa, VD på Quality Hotel & Resort Lapland är en av de som har chans att ta hem titeln.

Årets jury har förutom Peter Aasa valt ut Sara Ljunggren, Svante Renberg, Mattias Bergqvist och Samuel Holmström och skriver att alla finalister är personer som skapar jobb, utvecklar, vågar och ser möjligheter.

— Jag blev förvånad när jag fick beskedet, men det känns såklart riktig roligt, säger Peter Aasa.

Peter Aasa är känd bland Gällivareborna som den drivande faktorn bakom ombyggnationen av Quality Hotel & Resort Lapland. Slutresultatet kommer att ha en internationell prägel med en unik design och formspråk.

— Vi är en stor arbetsgivare som skapar många jobb för unga människor. Quality Hotel & Resort Lapland kommer att ge Gällivare en bättre puls och det kommer att gynna fler, bland annat handeln och våra samarbetspartners då vårt fokus ligger på helg- och weekendgäster.

I nomineringen skriver Svenskt Näringsliv att Peter Aasa är en driftig hotellentreprenör som realiserar sina visioner och skapar framtid för vår bygd. Senast den 30 november har allmänheten möjlighet att rösta på sin favorit.

— Jag har fått flera positiva kommentarer och hoppas att Gällivareborna röstar på mig.

Rösta fram årets mest företagssamma människa här

Producerad av: Favör Reklambyrå AB

Foto: Daniel Olausson/ Media Tales

Text och bild är fri att användas av media. Texten kräver ingen byline, men vid användning av bildmaterial ska Daniel Olausson/ Media Tales nämnas. För högupplösta bilder kontakta daniel@mediatales.se.